ДКЦПФР провела конкурс студентських робіт, присвячених актуальним питанням розвитку фондового ринку


Миколаївське територіальне управління ДКЦПФР (Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку) підбило підсумки конкурсу студентських наукових робіт на тему «Актуальні питання розвитку фондового ринку та корпоративного управління». Конкурс було оголошено між студентами економічних факультетів вищих навчальних закладів м. Миколаєва.

«Ми оголосили це наукове змагання на знак того, що Комісія є не тільки регулюючою, а й соціально відповідальною інституцією, - зазначає Михайло Ганчо, начальник Миколаївського тер управління ДКЦПФР. - І ми отримали значний відгук від молоді регіону: до організаційного комітету конкурсу надійшли рукописи із викладенням результатів дослідницьких проектів від 17 претендентів. Кожний проект ми ретельно перевіряли на відповідність критеріям практичної значимості, зв'язку з нагальними проблемами підприємств та організації реального сектору економіки».

Тож найкращими науковими дослідженнями було визнано:

«Організаційно-методичне забезпечення оцінки інвестиційної привабливості акції та шляхи її підвищення» (автор - Яськова Т.В., науковий керівник - Прямков О.Ю.)

«Вдосконалення організаційно-методичного забезпечення оцінки ефективності системи корпоративного управління» (автор - Волкан Ю.І., науковий керівник - Потишняк О.М.)

«Подолання кризових явищ на фондовому ринку України» (автор - Парсяк В.Н., науковий керівник - Прямков О.Ю.)

Переможців привітали панове Ганчо та професор Рижков, Ректор Національного університету кораблебудування, і вручили їм дипломи та грошові премії.

Джерело: FundMarket

12 червня 2011 р.