Проміжні результати розміщення облігацій Державної Іпотечної Установи


10.12.2012 на ПАТ «ФБ «Перспектива» було розміщено серію X2 облігацій Державної Іпотечної Установи (ISIN UA4000149660, тікер ODIUX2) на загальну суму 1 млрд грн.

Ця серія була в повному обсязі розміщена вже в перший день, передбачений для розміщення проспектом емісії.

Подальшому розміщенню підлягають облігації серії Y2 (ISIN UA4000149710, тікер ODIUY2) номінальною вартістю 1 млрд грн.

Детальніше про умови випуску див. за гіперпосиланням http://fbp.com.ua/NewsEntry.aspx?id=964.

«За обсягом продажу облігацій це розміщення стало одним з найбільших, що проводилися на Біржі у поточному році. Для нас дуже важливо, що Біржа стає традиційно базовим майданчиком для проведення найбільш значних угод за участі провідних учасників фінансового ринку, підприємств та установ державного сектору економіки, муніципалітетів, - підкреслив директор ФБ «Перспектива» Станіслав Шишков. - Загальний обсяг торгів щодо облігацій підприємств на біржі з початку року перевищив 7 млрд грн, що становить близько 34% загального обсягу торгів зазначеними фінансовими інструментами на фондових біржах України. Ми очікуємо подальшої активізації в цьому сегменті біржових торгів.»

Довідка про Біржу:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) відсоткові строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

11 грудня 2012 р.