ІА Cbonds та ФБ «Перспектива» підписали Договір про співробітництво


12 вересня 2011 року провідне міжнародне інформаційне агентство Cbonds, що спеціалізується у сфері фінансових ринків та Публічне акціонерне товариство «Фондова біржа «Перспектива» об'єднали зусилля та узгодили умови спільної діяльності в сфері розвитку фондового ринку України для підвищення інформаційної прозорості та формування статистичної інформації по торгам цінними паперами.

В рамках підписаної угоди сторони домовились обмінюватися наявною у їхньому розпорядженні інформацією щодо торгів цінними паперами, проводити спільні заходи (конференції, семінари тощо) з тематики, що стосується функціонування та розвитку фінансових ринків, а також виконувати спільні аналітичні проекти та надавати одна одній фахову консультативну допомогу з аспектів взаємного інтересу.

Інформаційне агентство Cbonds та Публічне акціонерне товариство «Фондова біржа «Перспектива» висловлюють сподівання на тривалу та плідну співпрацю заради розвитку фондового ринку України.

 

Інформаційне агентств Cbonds засноване в 2000 році і спеціалізується в сфері фінансових ринків. Агентство здійснює діяльність у Росії, Україні та Казахстані за такими напрямками бізнесу: підтримка і розвиток інформаційних сайтів (Cbonds.Info і Investfunds), проведення тематичних конференцій і виставок по фінансових ринках, видавнича діяльність (журнал Cbonds Review та щорічні довідники).

 

ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» створена у 2006 році для організації масових торгів цінними паперами в Україні та впровадження нових біржових інструментів і технологій. Станом на 31 серпня 2011 кількість цінних паперів та інших фінансових інструментів у Біржовому списку склала 133, а кількість членів Біржі - 107 торговців цінними паперами.

13 вересня 2011 р.