Лідери ФБ «Перспектива» за обсягами укладених договорів за листопад 2016 року


Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі - лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у листопаді:
 
1) ТОП 15 за державними облігаціями:
1

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

2

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

3

ПАТ "ПУМБ"

4

АТ "ОТП БАНК"

5

АТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ"

6

ПАТ "КБ "ГЛОБУС"

7

ПАТ "АЛЬФА-БАНК"

8

ПАТ "МАРФІН БАНК"

9

ПАТ "МІБ"

10

ПАТ "БТА БАНК"

11

ПАТ "БАНК "УКРАЇНСЬКИЙ КАПІТАЛ"

12

ПАТ "ІНГ БАНК УКРАЇНА"

13

ТОВ "ПРОФІ-Т ЦІННІ ПАПЕРИ"

14

АТ "БАНК "БОГУСЛАВ"

15

ПАТ "ДІАМАНТБАНК"

 
2) ТОП 5 за облігаціями підприємств:
1

ТОВ "ПРОФІ-Т ЦІННІ ПАПЕРИ"

2

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

3

ПрАТ "МТ"

4

ТОВ "ІФК ПРОФІНВЕСТ"

5

ТОВ "УНІВЕР КАПІТАЛ"

 
«Протягом листопада договори з фінансовими інструментами укладав 31 член Біржі, у січні-листопаді – 68,  - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – В листопаді 25 членів Біржі укладали договори з державними облігаціями, 5 – з облігаціями підприємств, 3 – з акціями.
З 87 членів Біржі до торгів наприкінці листопада було допущено 68 торговців цінними паперами. За показником допущених до торгів операторів Біржа традиційно випереджає ПФТС (62), «Українську біржу» (50) та інших організаторів торгівлі. Протягом листопада частка банків в загальному обсязі укладених на ФБ «Перспектива» договорів становила 73%, з початку року – 72%.

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових та інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013), отримала погодження НБУ (2014), зареєструвала специфікації і запустила в обіг (2015) валютні деривативи. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

6 грудня 2016 р.