Відомості ФДМУ про підприємства, що готуються до приватизації у 2016-2017 роках


Фонд державного майна України із залученням великої кількості вітчизняних та іноземних інвесторів підготував буклет (українською та англійською мовами) про державні підприємства, які Кабінет Міністрів України затвердив до приватизації у 2016-2017 роках.

Зараз Фонд працює над тим, щоб по кожному з цих об’єктів був інформаційний тізер, який розповість про їх ключові соціально-економічні показники.

Також готуються подібні буклети щодо об’єктів малої приватизації окремо по кожній області. Відповідне доручення керівникам Регіональних відділень Фонду держмайна дав голова Фонду Ігор Білоус.

«Ми постійно стикаємося з тим, що люди не отримують необхідної їм інформації, – написав він на своїй сторінці у Facebook. – Дивна ситуація: бізнесмен може не знати, що сусідній об’єкт за парканом продається, та ще й за невеликі гроші. Щоб нарешті вирішити проблему та пожвавити малу приватизацію, дав доручення головам Регіональних відділень проїхатися по усіх місцевих об’єктах і скласти власні каталоги – для розповсюдження їх серед мешканців регіону».

Крім того, Голова пообіцяв особисто долучитися до процесу інформування про об’єкти малої приватизації: приїхати хоча б до найбільших міст, провести перемовини з місцевою владою і розповісти регіональним ЗМІ про те, що продає ФДМУ і де можна знайти детальну інформацію про об’єкти.

З будь-яких питань щодо приватизації пропонується звертатися:

     - на «гарячу» лінію: 0 800 50 56 46

     - за поштовою адресою: 01601, Київ 133, вул. Кутузова 18/9

     - на електронну пошту:  privatization@spfu.gov.ua

     - на сайт з приватизації: privatization.gov.ua

 

Джерело: ФДМУ, 18.10.2016

18 жовтня 2016 р.