До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу до версії 5.0.0.55


Шановні Члени Біржі!


06.05.2016р. Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу BIT eTrade (далі – торговий термінал) до версії 5.0.0.55.


Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.
У новій версії торгового терміналу впроваджене доопрацювання з урахуванням побажань Членів Біржі та змін діючого законодавства України, зокрема,

1) Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів» від 07.04.2015 №
289-VIII (зміни до ст. 71 та 72 Закону України «Про акціонерні товариства» від 17.09.2008 № 514-VI),

До тексту Виписки буде додано наступне застереження -
[для випадків, коли контрагенти є акціонерними товариствами та задекларували, що укладення цього договору не є для нього значним правочином та/або правочином, щодо вчинення якого є заінтересованість]
"Згідно вимог чинного законодавства України та/або вимог установчих та інших документів кожної із Сторін підписання цього Договору не призведе до вчинення кожною із сторін значного правочину та/або правочину, щодо вчинення якого є заінтересованість.
У випадку, якщо протягом строку дії цього Договору одна із Сторін, всупереч наданих запевнень та гарантій, виявить, що укладення цього Договору призвело до вчинення однією із Сторін значного правочину та/або правочину, щодо вчинення якого є заінтересованість, з дня виявлення одною із Сторін такого факту, Сторона, яка порушила умови чинного законодавства України, втрачає право вимагати виконання іншою Стороною умов, визначених цим Договором, та в той же день зобов’язана повернути все отримане за Договором і сплатити штрафні санкції, що підлягають сплаті Сторонами згідно цього Договору.
Підписанням цього Договору Сторони надають згоду у випадках, передбачених Законом України «Про акціонерні товариства», оприлюднити істотні умови цього Договору в передбаченому законом порядку (у тому числі у випадках, коли відомості про такі умови є банківською та/або комерційною таємницею). "

2) додано сервіси щодо коригування номеру Договору та тексту "Замовлення Клієнтів".

 

Попереднє суттєве оновлення торгового терміналу відбулося 09.02.2016.

 

Чергове оновлення спрямоване на забезпечення додаткових сервісів та зручності роботи брокерів.

 

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.

 

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі на електронну скриньку Біржі та за телефоном (056) 373-95-94, в зручний для Вас час.

Контактна особа - Кайстра Ірина.

5 травня 2016 р.