Члени ФБ «Перспектива» - лідери за обсягами укладених договорів у лютому 2016 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі - лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у лютому:

ОВДП

Депозитні сертифікати

Облігації підприємств

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

АТ "ОТП Банк"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ПРОФІ-Т ЦІННІ ПАПЕРИ"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

ПАТ "КРЕДОБАНК"

ПАТ "МІБ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ПАТ "КРЕДОБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ПУМБ"

АБ "КЛІРИНГОВИЙ ДІМ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ РАДНИК"

ПАТ "АЛЬФА-БАНК"

 

ТОВ "ФК "ОЛІМП"

ПАТ "ДІАМАНТБАНК"

 

ТОВ "КОНКОРД КЕПІТАЛ"

ПАТ "МІБ"

 

ПАТ "ПРОФІНАНС"

ТОВ "ІНВІНТУМ"

 

ТОВ "АБРІС-ІНВЕСТ"

 
«Протягом лютого договори з фінансовими інструментами укладали 44 члени біржі, у січні-лютому - 50,  - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – При цьому в лютому 33 члени біржі укладали договори з державними облігаціями, 11 – з облігаціями підприємств, 6 – з інвестиційними сертифікатами, 6 – з депозитними сертифікатами НБУ. На кінець лютого на біржі зареєстровано 99 членів, з них до торгів допущено 85. Серед активних операторів на біржі в лютому наявні 23 банки, в січні-лютому – 25. Для порівняння: серед активних операторів ПФТС в січневих ренкінгах наявні 10 банків, на УБ – 1».

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових та інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013), отримала погодження НБУ (2014), зареєструвала специфікації і запустила в обіг (2015) валютні деривативи. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

3 березня 2016 р.