До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу Строкового ринку BIT eTrade Future до версії 1.1.1.4


15.06.2015 Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу Строкового ринку BIT eTrade Future (далі – торговий термінал) до версії 1.1.1.4.

 

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

Остання версія торгового терміналу містить ряд важливих оновлень і поліпшень. Суттєвим доопрацюванням стала реалізація функції Drag & Drop, яка дозволяє учаснику торгів швидко (фактично в інтерактивному режимі) пересувати в панелі «Глибина ринку» власні заявки на покупку або продаж ф'ючерсних контрактів. Для використання даної функції користувачеві необхідно активувати режим автоматичного накладення ЕЦП при операціях Drag & Drop, що дозволяє ЕТС Біржі швидко накладати ЕЦП без необхідності запитувати підтвердження виконання цієї процедури від учасника торгів. Доробки також торкнулися і функціоналу торгового терміналу відповідно до побажань, отриманих від Членів Біржі, зокрема:

- додана панель «Стрічка торгів», в якій відображаються всі угоди по обраному інструменту в режимі реального часу (включаючи кількість контрактів, ціну, час укладення з точністю до секунди, а також напрямок угоди (купівля, продаж);

-  виконана можливість копіювання реквізитів (ціна, кількість, напрямок, код контракту і т.д.) раніше виконаної / відхиленої / знятої заявки для виставлення нової заявки з вікна торгового терміналу "Власні заявки";

- назву ф'ючерсних контрактів було приведено в більш коротку, уніфіковану форму відповідно до міжнародної практиці;

- впровадження чату для комунікацій між учасниками торгів.

Зазначені заходи спрямовані на зменшення часу укладання та виконання договорів в ЕТС Біржі, а також забезпечення зручності роботи брокерів.

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі за телефонами 056 373-95-94, 056 373-95-99 в зручний для Вас час.

Контактна особа - Ірина Кайстра.

15 червня 2015 р.