Лідери ФБ «Перспектива» за обсягами укладених договорів у травні 2015 року


Фондова біржа «Перспектива» визначила членів біржі ? лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у травні 2015 року:
 

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "ОЩАДБАНК"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

АТ "БАНК "БОГУСЛАВ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ІФК ПРОФІНВЕСТ"

ТОВ "ІФК ПРОФІНВЕСТ"

АБ "УКРГАЗБАНК"

ТОВ "І-НВЕСТ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "ФК "КУБ"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "АЛОР УКРАЇНА"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ПАТ "КРЕДОБАНК"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

АБ "УКРГАЗБАНК"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ПАТ "ДІАМАНТБАНК"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

ПАТ "АЛЬФА-БАНК"

ТОВ "ФК "ОЛІМП"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

ПАТ "КБ "ГЛОБУС"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ТОВ "ФК "ОЛІМП"

 
«Протягом травня 2015 року договори з фінансовими інструментами укладалися 51 членом біржі (45% середньомісячної кількості), - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – При цьому 29 учасників біржових торгів укладали договори з державними облігаціями, 19 – з акціями, 19  – з облігаціями підприємств, 2 – з облігаціями місцевих позик, 13 – з інвестиційними сертифікатами».
На кінець травня на ФБ «Перспектива» зареєстровано 113 членів, в т.ч. 52 банка. Частка банків в загальному обсязі торгів на ФБ «Перспектива» у травні оцінюється в 83%. До торгів допущено 100 торговців цінними паперами (89% членів).

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових та інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013), отримала погодження НБУ (2014), зареєструвала специфікації і запустила в обіг (2015) валютні деривативи. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

4 червня 2015 р.