Додаткова інформація щодо проведення на Біржі Аукціону щодо продажу акцій ПАТ "Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод", підготовлена за ініціативою продавця.


20 березня 2015 року о 10-00 відбудеться перший відкритий аукціон з продажу 29,95% акцій Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», що належать територіальній громаді міста Києва. Торги відбуватимуться в електронній торговельній системі ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» (http://fbp.com.ua/).

Відомо, що аукціон мав відбутися у лютому 2015 року. У звязку з високим інтересом потенційніх покупців пакету акцій, строки подачі заявок було подовжено.

Початкова ціна пакету акцій Публічного акціонерного товариства «Науково-виробничий центр «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» складає 143 200 000,00грн.

Варто відзначити, що торги з продажу комунального майна вперше проходитимуть максимально відкрито та публічно за участю представників засобів масової інформації. За перебігом заходу можна буде спостерігати за допомогою он-лайн трансляції на ТРК «Київ».

Для моніторингу процедури проведення аукціону Київський міський голова Віталій Кличко запросив представників Міністерства фінансів, Національної комісії  з цінних паперів та фондового ринку, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки та Генеральної прокуратури.

Місце проведення: Колонна зала Київської міської державної адміністрації (вул. Хрещатик, 36, 2 пов.)

Акредитація за тел. (044) 235-32-60
http://fbp.com.ua/NewsEntry.aspx?id=3873
http://fbp.com.ua/NewsEntry.aspx?id=3861
http://fbp.com.ua/NewsEntry.aspx?id=3848

13 березня 2015 р.