Інформація про проведення на Біржі Аукціону щодо продажу акцій ПАТ "Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод".


27.02.2015 на ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» проводиметься аукціон з продажу акцій ПАТ "Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" у кількості 3 100 шт., що становить 29,95% статутного капіталу товариства.

Номінальна вартість 1 акції – 1 839,00грн.

Форма випуску – бездокументарна.

Початкова ціна продажу акцій: 143 200 000,00грн.

Коротка інформація про емітента.

Публічне акціонерне товариство "Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" було створене як Закрите акціонерне товариство Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" відповідно до установчого договору від 15 січня 1997 року і рішення установчих зборів від 15 січня 1997 року (Протокол № 1) та зареєстроване Ленінградською районною державною адміністрацією   м. Києва 07 травня 1997 року. Найменування Товариства змінено на Публічне акціонерне товариство Науково-виробничий центр "Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод" на підставі рішення Загальних Зборів Акціонерів від 07 грудня 2011 року (Протокол № 2011-1).

Код за ЄДРПОУ: 23518596.

Місце розташування та юридична адреса: 03134, м. Київ, вул. Миру, 17.

Вид діяльності – виробництво готових лікарських засобів.

Додаткові відомості про емітента та умови аукціону оприлюднені у повідомленні Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), опублікованому в газеті Київської міської ради «Хрещатик».

Аукціон проводиться в електронній торговельній системі ПАТ "Фондова біржа "Перспектива" (далі – Біржа) відповідно до законодавства України щодо приватизації, Правил Біржі, зареєстрованих Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку України, а також умов (регламенту) проведення Аукціону.

Бюлетень аукціону, умови (регламент) аукціону, зокрема щодо порядку доступу до участі в Аукціоні, будуть опубліковані на офіційному інтернет-сайті Біржі у строки, передбачені чинним законодавством.

6 лютого 2015 р.