НОВІ ПОСЛУГИ ДЛЯ ЕМІТЕНТІВ ВІД ПАТ ФБ ПЕРСПЕКТИВА



Публічне акціонерне товариство «Фондова біржа «Перспектива» розпочинає новий проект, спрямований на надання послуг емітентам цінних паперів - публічним акціонерним товариствам, а також всім бажаючим скористатись можливістю у зручний і фінансово не обтяжливий спосіб донести до широкого кола інвесторів та громадськості інформацію про діяльність підприємства.

З 01 червня 2011 року розпочинає роботу сайт www.proemitent.info за допомогою якого користувачі – емітенти цінних паперів – матимуть можливість розмістити на власній web-сторінці інформацію, оприлюднення якої передбачено правилами статті 78 Закону України «Про акціонерні товариства».

У відповідності с встановленими правилами, процедура отримання права доступу до послуги не потребує оформлення та подання комплекту документів. Доступ надається користувачам лише на підставі коректно заповненої заяви, web-форма якої розміщена на сайті. Всі користувачі, які ознайомились та погодились з правилами роботи сервісу, отримують унікальне субдоменне ім`я у форматі http://найменування емітента.proemitent.info, пароль доступу та докладну покрокову інструкцію з графічними додатками, зрозумілу широкому колу користувачів.

Зручний інтерфейс та багатофункціональний конструктор web-сторінок дозволяє користувачам самостійно додавати, змінювати порядок розташування та видаляти пункти меню, вносити, редагувати та видаляти обов`язкову та додаткову інформацію про підприємство, за потреби публікувати статистичні, аналітичні чи наукові матеріали, розміщувати презентаційні відео-, фото-, аудіофайли та інші інформаційні матеріали, пов`язані зі значними та важливими подіями у діяльності підприємства.

Для користувачів розроблені лояльні тарифні плани, що дозволяють заощадити значні кошти, які зазвичай витрачаються при створенні та подальшій підтримці роботи власного сайту в мережі Інтернет.

У зв`язку з початком роботи сайтуwww.proemitent.info Біржа проводить акцію, у відповідності до умов якої, всі користувачі, що подали заяву про приєднання до Договору про надання послуг у сфері інформатизації у період з 01 червня 2011 р. по 31 серпня 2011 р., на період до 31.12.2011 р. набувають право користуватись послугами лише за 60 гривень у квартал*.

 
 

* після закінчення вказаного терміну оплата здійснюється у відповідності з тарифним планом, встановленим для кожної з категорій користувачів.

1 червня 2011 р.