17 травня 2011 р. на ПАТ "Фондова біржа "Перспектива" розпочнеться розміщення облігацій ПАТ "ПроКредит Банк".


Публічне акціонерне товариство "ПроКредит Банк" прийняло рішення про розміщення облігацій на загальну суму 200 млн. гривень, говориться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті банку.

Відповідно до проспекту емісії, планується випустити облігації в бездокументарній формі номіналом 1 000 гривень двома траншами - облігації серії «G» (100 млн. гривень), серії «Н» (100 млн. гривень).
Розміщення облігацій розпочнеться 17 травня 2011 року і буде проводитися на фондових біржах «Перспектива» і ПФТС через уповноваженого андеррайтера ТОВ «Інвестиційний Капітал Україна».
Проспект емісії опублікований в бюлетені «Бюлетень. Цінні папери України» (№ 79 від 29.04.2011) і розміщено на сайті ПроКредит Банку.
 
«З початку року ми спостерігаємо стійке зростання попиту на кредити від малого і середнього бізнесу. Для фінансування цього зростання ми прийняли рішення про залучення додаткових ресурсів шляхом розміщення облігацій. Умовами випуску облігацій передбачена щоквартальна виплата відсотків і 2-річна оферта. Ставка купона на перші 2 роки обігу - 13,5%. Погасити облігації ми плануємо в 2015 році. Отримані від розміщення кошти в повному обсязі будуть використані для кредитування підприємств малого та середнього бізнесу», - коментує Перший заступник Голови Правління ПроКредит Банку Віктор Пономаренко.

Джерело:

www.procreditbank.com.ua/press-center/news/288-prokredit-bank-ob-yavlyaet-o-razmeschenii-obligatsiy-na-200-mln-griven

 

13 травня 2011 р.