Повідомлення Членів Біржі щодо коригування тарифів


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» (далі – Біржа) повідомляє про коригування тарифів для членів Біржі.

З метою впровадження більш збалансованої тарифної політики, з урахуванням податковогозаконодавства, відповідно до рішення Біржової  Ради від 27.08.2014, коригуються п. 5.2 та п. 6.2 Тарифів Біржі на фондовому ринку, оприлюднені на офіційному інтернет-сайті Біржі.

Для членів Біржі коригування тарифів не призведе до збільшення витрат на оплату послуг Біржі.
Понад те, для членів Біржі, що не укладали договорів протягом кварталу, тарифи навіть скоротяться (в межах Тарифного плану № 1).

Для членів Біржі, що користуються Тарифними планами № 1 (п. 5.2) та №2 (п. 6.2)та укладали договори протягом кварталу,щоквартальний платіж у розмірі 1002 грн буде розбито на 2 платежі: послуги за абонентське обслуговування торгового терміналу (60 грн) та оплата за право використання ПЗ торгового терміналу (942 грн), тобто сукупно ті ж самі 1002 грн.

Для членів Біржі, що користуються Тарифним планом № 1 (п. 5.2), та не укладали договори протягом кварталу щоквартальний платіж у розмірі 1002 грн буде розбито на 2 платежі: послуги за абонентське обслуговування торгового терміналу (60 грн) та оплата за право використання ПЗ торгового терміналу (240 грн), тобто сукупно 300 грн.
Повідомлення про коригування тарифів оприлюднене на офіційному інтернет-сайті Біржі.

Коригування тарифів набуває чинності з 01.09.2014, тобто, рахунки за 3 квартал 2014 року вже будуть виставлені з врахуванням зазначеного коригування.

Просимо Вас сприяти оперативному приведенню у відповідність до зазначених змін  існуючих договірних відносин з Біржею шляхом укладення додаткових угод до існуючих договорів.

29 серпня 2014 р.