Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у липні 2014 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів (в розрізі видів фінансових інструментів) у липні:

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ У ФОРМІ ТОВ

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "ДЕЛЬТА-СЕК'ЮРИТИЗ"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "ФІНМАРКЕТ-ГРУП"

ПАТ "КРЕДОБАНК"

АТ "УкрСиббанк"

ТОВ "ІК "АБСОЛЮТ ІНВЕСТ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

ПРАТ "МАЙСТЕР БРОК"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ІНВЕСТ БРОК"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

АТ "Дельта Банк"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

ПРАТ "МАЙСТЕР БРОК"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

ТОВ "ТАРГЕТ ТРЕЙД"

ПАТ "Банк Перший"

ПАТ "БАНК АВАНГАРД"

ТОВ "ФК "КУБ"

ПУАТ "ФІДОБАНК"

 

 «Кількість активних учасників торгів на Біржі зросла з 58 у червні до 66 у липні, - розповів Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради ФБ «Перспектива». – За звітний місяць 52% середньомісячної кількості членів Біржі укладали договори, в т.ч. 47 – щодо державних облігацій України (+9 до попереднього місяця), 20 – щодо акцій (-2), 26  – щодо облігацій підприємств (+7), 5 – щодо облігацій місцевих позик, 16  – щодо інвестиційних сертифікатів (+1).»

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011), запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти, впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013) та Інтернет-трейдинг (2014). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють лідирувати в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

1 серпня 2014 р.