Звіт Біржі за 2013 рік


Вашій увазі пропонується звіт ПАТ «Фондова біржа «Перспектива», підготовлений за 2013 рік (завантажити).

Звіт містить інформацію про головні події 2013-го біржового року, огляди окремих сегментів біржових торгів, розвиток торговельних, розрахункових та інформаційних технологій, ініціативи Біржі щодо регуляторного розвитку фондового ринку України, перспективні напрямки діяльності, ренкінги учасників торгів та фінансових інструментів. Може також привернути увагу опис стану біржового сегменту фондового ринку України у минулому році у порівнянні з іноземними біржовими ринками.

Цей звіт має на меті ознайомити учасників фондового ринку, органи державної влади та місцевого самоврядування, фінансові інститути та суб’єктів фінансової інфраструктури з комплексним баченням Біржі щодо актуальної  проблематики розвитку біржового ринку України та шляхів вирішення існуючих проблем.

Паперова версія річного звіту надається широкому колу органів державної влади та місцевого самоврядування, провідних операторів біржового ринку, ЗМІ, рейтингових агенцій.

Сподіваємось, що відомості, наведені в цьому дослідженні, стануть в пригоді учасникам фінансового  ринку України та міжнародній інвестиційній спільноті.

11 червня 2014 р.