Сформовано організаційний комітет Lviv Financial Forum


У рамках підготовки до проведення Львівського Фінансового Форуму, який відбудеться 18-19 вересня цього року, представники фондової біржі «Перспектива» зустрілися з міським головою Львова Андрієм Садовим. Андрій Садовий запевнив організаторів Lviv Financial Forum у пріоритетності цього заходу для Львівської міської ради і для міста Львова загалом.

 

Робоча зустріч відбулася за участю начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергія Кіраля та директора департаменту «Адміністрація міського голови» Андрія Москаленка.

 

«Ми зацікавлені, аби українські муніципалітети були спроможні залучати за допомогою муніципальних позик в десятки разів більше фінансових ресурсів, ніж зараз. І у цьому наші інтереси з містом Львів співпадають. У контексті очікуваної адміністративної реформи, це завдання стає більш реалізабельним. Вважаю, що тематика муніципальних запозичень буде не останньою під час Львівського Фінансового Форуму», - прокоментував зустріч Станіслав Шишков, директор ФБ «Перспектива».

 

За результатами зустрічі сформовано організаційний комітет, узгоджений план дій з підготовки Lviv Financial Forum, який включає у себе проведення декількох робочих зустрічей з представниками профільних міністерств і відомств, представників міжнародних фінансових організацій та муніципалітетів-партнерів міста Львова.

 

«Ми хочемо, щоби ця подія стала щорічною і зробимо для цього все можливе. Львів – це місто, яке має величезний потенціал до розвитку. А тому усі повинні докладати максимум зусиль, аби залучати в це місто і фінансові, і людські ресурси. У Львова є все необхідне для перетворення його у регіональний фінансовий центр», - запевнив Андрій Москаленко, директор департаменту «Адміністрація міського голови Львова».

 

Детальніша інформація про конкретне місце проведення, спікерів, програму конференції та умови участі будуть оголошуватися у процесі підготовки заходу.

 

Довідка про ФБ «Перспектива»:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти та впровадила додаткове забезпечення в цінних паперах (2013). Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

28 травня 2014 р.