04.06.2010 відбулась реєстрація ЦСК ПАТ «Комунікаційний фондовий центр» в Центральному засвідчувальному органу та розпочався процес переводу клієнтів на обслуговування в новий ЦСК


Шановні користувачі центра сертифікації ключів ПАТ «Фондова біржа «Перспектива»!

Інформуємо Вас про те, що згідно рішення Центрального засвідчувального органу Державного комітету інформатизації України №3Р/05.10 від 11 травня 2010 року Державне підприємство "Державний центр інформаційних ресурсів України" виконало формування кореневого сертифіката центру сертифікації ключів (далі – ЦСК) та з 04 червня 2010 року кореневий сертифікат ЦСК ПАТ «Комунікаційний фондовий центр» був внесений до Реєстру суб'єктів, які надають послуги, пов'язані з електронним цифровим підписом.

ЦСК ПАТ «Комунікаційний фондовий центр» отримав статус зареєстрованого Центру сертифікації ключів.

З 15 червня 2010 року розпочинається процес переведення всіх користувачів ЦСК ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» на обслуговування в ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр". Додаткова плата за послуги ЦСК при переведенні не стягується.

Переведення користувачів на обслуговування в зареєстрований ЦСК ПАТ «Комунікаційний фондовий центр» відбудеться наступним порядком.

 

Кожному користувачу необхідно в період з 15.06.2010 до 30.06.2010 року подати до ЦСК наступні документи:

1) Підписний лист до Регламенту роботи акредитованого центру сертифікації ключів публічного акціонерного товариства «Комунікаційний фондовий центр» (в двох екземплярах);

2) Заява-погодження з умовами Угоди від 15.06.2010 р. про заміну сторони у Договорі № 1 про надання послуг електронного цифрового підпису та обслуговування сертифікатів ключів від 06.11.2008 року (в двох екземплярах);

3) Конверт з таємною фразою для аутентифікації користувача, засвідчений уповноваженою особою;

4) Заява про реєстрацію для отримання сертифіката відкритого ключа користувача акредитованого центру сертифікації ключів публічного акціонерного товариства «Комунікаційний фондовий центр» (в двох екземплярах). Після здійснення акредитації ЦСК ПАТ «Комунікаційний фондовий центр»,  на підставі цієї заяви буде згенеровано новий сертифікат відкритого ключа користувача.

Шаблони документів додаються. Довідкова інформація щодо переведення користувачів наведена на загальнодоступному ресурсі на Інтернет сторінці ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" за адресою: www.csk.kfc.in.ua.

 

Центр сертифікації ключів ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" виконує свою роботу в поточному режимі згідно вимог діючого законодавства.

 

Нагадуємо, що у липні – серпні 2010 року планується провести акредитацію ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" в Центральному засвідчувальному органі Державного комітету інформатизації України та отримати статус акредитованого ЦСК. Інформація про отримання статусу акредитованого ЦСК буде оголошена додатково.

З питань оновлення сертифікатів ЕЦП ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" звертайтесь за телефоном: (056) 373-95-94 (Разгонов Сергій Адамович).

Пропозиції та зауваження надсилайте на адресу: info@csk.kfc.in.ua.
З повагою,
директор ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" А.А.Назаров

14 червня 2010 р.