До уваги! 25.03.2010 відбулась державна реєстрація ПАТ «Комунікаційний фондовий центр» та розпочався процес передачі центру сертифікації ключів


Інформуємо Вас про те, що 25.03.2010 року відбулась державна реєстрація Публічного акціонерного товариства "Комунікаційний фондовий центр".

Відповідно до затвердженого плану та за погодженням з контролюючими органами в галузі державної інфраструктури відкритих ключів найближчим часом будуть виконані наступні дії:

- створення центру сертифікації ключів ПАТ "Комунікаційний фондовий центр";

- узгодження з Адміністрацією Держспецзв’язку Регламенту ЦСК;
- реєстрація ЦСК у Центральному засвідчувальному органу при Державному  комітеті інформатизації України;

- введення в промислову експлуатацію ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр";

- переведення всіх користувачів ЦСК ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» на безкоштовній основі для обслуговування в ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр".

 

Робота центру сертифікації ключів ПАТ «Фондова біржа «Перспектива»  до фактичної передачі на ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" продовжується в поточному режиму згідно вимог діючого законодавства.

 

Про порядок переведення та переоформлення необхідних документів для отримання нових сертифікатів ЕЦП від ЦСК ПАТ "Комунікаційний фондовий центр" всі користувачі ЦСК будуть інформовані додатково.

З питань оновлення сертифікатів ЕЦП ЦСК звертайтесь за телефоном: (056) 373-95-94 (Разгонов Сергій Адамович)

За додатковою інформацією звертайтесь на офіційний Інтернет-сайт ЦСК ПАТ «Фондова Біржа «Перспектива»: http://www.csk.fbp.com.ua

Пропозиції та зауваження надсилайте на адресу: info@ csk.fbp.com.ua
З повагою,
директор ПАТ «ФБ «Перспектива»
С.Є. Шишков

25 березня 2010 р.