До уваги членів Біржі! Біржа проводить оновлення торгового терміналу до версії 5.0.0.33


Шановні Члени Біржі!


22.07.13 Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу BIT eTrade (далі – торговий термінал) до версії 5.0.0.33.

 

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

 

У новій версії торгового терміналу впроваджені наступні доопрацювання відповідно до змін у чинному законодавстві та побажань, отриманих від Членів Біржі, зокрема:


1) забезпечено можливість укладання на Біржі договорів щодо депозитних сертифікатів НБУ відповідно до Постанови Правління НБУ від 20.06.2013 №243 про внесенні змін до Технічного порядку проведення Національним банком України операцій з банками;


2) додатково до існуючої можливості формування шаблонів заявок (для їх оперативного виставлення в торговому терміналі), запроваджено функціонал автоматичного імпорту до торгового терміналу низки заявок (тікетів), реквізити яких заздалегідь підготовлені брокером у форматі MS Excel;

 

3) доопрацьовано формат друку Виписок з Реєстру укладених на Біржі договорів (Реєстр) та можливість друку як обраного договору так і всього Реєстру договорів, укладених протягом торговельного дня;

 

4) доопрацьовано інтерфейс портфеля цінних паперів брокера, який дає змогу бачити виставлені заявки в розрізі його клієнтів, в т.ч. конкретних ІСІ (для ринку державних облігацій України).

 

Зазначені заходи спрямовані на зниження вірогідності операційних помилок при роботі  у торговому терміналі, зменшення часу укладання та виконання договорів в ЕТС Біржі та зручності роботи.

 

Біржа щиро дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу з метою збільшення операційної зручності участі в біржових торгах.

 

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі за телефонами 056 373-95-94, 056 373-95-99 в зручний для Вас час.

Контактна особа - Ірина Кайстра.

19 липня 2013 р.