Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у червні 2013 року.


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у червні 2013 року (в розрізі видів фінансових інструментів):

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ПАТ "УКРСОЦБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ФК "КУБ"

ПАТ "Промінвестбанк"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "УІДК"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ БРОКЕР"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "ПРОФКОМ"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "Універсал Банк"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "ДІ`ЕН`КЕЙ КАПІТАЛ"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНО СХІДНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ"

«У червні членство на біржі отримали 3 банки та 1 торговець цінними паперами, - зазначив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – За звітний місяць 63 члена біржі (44% середньомісячної кількості) укладали договори щодо цінних паперів на біржі, в т.ч. 37 – щодо державних облігацій України, 25 – щодо акцій, 22 – щодо облігацій підприємств, 5 – щодо облігацій місцевих позик, 16 – щодо інвестиційних сертифікатів.
Впровадження технології додаткового забезпечення в цінних паперах та її поступове поширення з ринку державних облігацій на пов’язані ринки (зокрема, використання додаткового забезпечення на строковому ринку, а також розширення кола цінних паперів, що можуть використовуватися в якості забезпечення розрахунків) має спростити доступ до торгів та збільшити кількість операторів цих сегментів біржового ринку ».

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

2 липня 2013 р.