Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у травні 2013 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у травні 2013 року (в розрізі видів фінансових інструментів):

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "УІДК"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

АБ "Укргазбанк"

ТОВ "ФК "КУБ"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "ФК "КРОСС КАПІТАЛ"

ТОВ "ПРОФКОМ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНО СХІДНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Ерсте Банк"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ТОВ "СПАЙК-ІНВЕСТ"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "ФГІ"

 

«У травні членство на біржі отримали 6 банків та 5 торговців цінними паперами, - зазначив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – За звітний місяць 63 члена біржі (46% середньомісячної кількості) укладали договори щодо цінних паперів на біржі, в т.ч. 32 – щодо державних облігацій України, 28 – щодо акцій, 16 – щодо облігацій підприємств, 6 – щодо облігацій місцевих позик, 15 – щодо інвестиційних сертифікатів.
Орієнтація Біржі, насамперед, на боргові та строкові інструменти дозволила суттєво збільшити кількість банків-членів Біржі. Наразі членство на Біржі отримали 53 банка – на 18 більше, ніж на початок року, тобто, частка банків в загальній кількості членів Біржі зросла з 32% до 37%. Тим не менше, Біржа активно розширює можливості участі в торгах для всіх учасників біржових торгів».

Довідка про компанію:
Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

3 червня 2013 р.