Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у квітні 2013 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у квітні 2013 року (в розрізі видів фінансових інструментів):

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "ФК "КРОСС КАПІТАЛ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

АТ "СБЕРБАНК РОСІЇ"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "КАМЕЛОТ ІНВЕСТ"

АБ "Укргазбанк"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ВТБ БАНК"

ТОВ "ІК "ІФГ КАПІТАЛ"

ТОВ "ФК "ОК-2"

АТ "Укрексімбанк"

ТОВ "ДРВЦ"

ПуАТ "ФІДОБАНК"

ПАТ "Універсал Банк"

ТОВ "ФК "ЕКСПЕРТ"

ПАТ КБ "ЄВРОБАНК"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ФК "КУБ"

АТ "Укрексімбанк"

АТ "Дельта Банк"

ТОВ "ІК "АБСОЛЮТ ІНВЕСТ"

АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ У ФОРМІ ТОВ

 
«У квітні членство на біржі отримали 2 банка та 3 торговця цінними паперами, - зазначив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – За звітний місяць 69 торговців цінними паперами та банка (53% середньомісячної кількості членів біржі) укладали договори на біржі, в т.ч. 36 – щодо державних облігацій України, 28 – щодо акцій, 20 – щодо облігацій підприємств, 6 – щодо облігацій місцевих позик, 15 – щодо інвестиційних сертифікатів. Порівняно з попереднім місяцем кількість активних операторів зросла з 59 до 69.
Численні заходи, реалізовані Біржею в квітні (активізація ринку РЕПО, поширення кола інструментів строкового ринку, автоматичне переблокування ОВДП при розрахунках із одностороннім забезпеченням, оновлення торгового терміналу) та заплановане на травень впровадження технології додаткового забезпечення в цінних паперах мають надати ще більші можливості учасникам біржових торгів».

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

14 травня 2013 р.