До уваги членів Біржі!
23.04.13 Біржа проводить оновлення торгового терміналу до версії 5.0.0.30


Шановні Члени Біржі!
23.04.13 Біржа проводить планове оновлення торгового терміналу BIT eTrade (далі – торговий термінал) до версії 5.0.0.30.

Оновлення буде проходити в автоматичному режимі при запуску торгового терміналу.

У новій версії торгового терміналу впроваджені наступні доопрацювання відповідно до побажань, отриманих від Членів Біржі в результаті проведеного опитування, а саме:
1) реалізовано механізм автоматичного заповнення інформації щодо клієнтів брокера за умови заповнення та відправлення на Біржу файлу для реєстрації клієнта;
2) доопрацьовано механізм пролонгації Договору, укладеного з проведенням розрахунків на поточну дату;
3) упроваджений механізм автоматичного переблокування цінних паперів, придбаних за  Договорами, укладеними на умовах розрахунків із одностороннім забезпеченням;
4) реалізована можливість пошуку цінного папера у Біржовому списку за тікером під час виставлення заявок брокером;
5) доопрацьовано укладення Договорів на ринку РЕПО;
6) поліпшено механізм веб-доступу до ЕТС Біржі завдяки створення Дата-центру, що мінімізує ризики збоїв в роботі Інтернет-провайдерів;
7) доопрацьовано інтерфейс портфеля цінних паперів брокера з урахуванням механізму автоматичного переблокування цінних паперів.

Ці заходи спрямовані на зниження операційних помилок при роботі  у торговому терміналі та зменшення часу укладання та виконання Договорів в ЕТС Біржі.

Біржа дякує Членам Біржі за активну співпрацю та надані пропозиції щодо доопрацювання торгового терміналу та має на меті запроваджувати подальші технологічні заходи, які направленні на збільшення операційної зручності Членів Біржі для участі в Біржових торгах.

З питань оновлення торгового терміналу звертайтесь до служби підтримки Біржі за телефонами 056 373-95-94, 056 373-95-99 в зручний для Вас час.
Контактна особа - Ірина Кайстра
  

22 квітня 2013 р.