Впровадження механізму доступу до сервісів біржових торгів через Дата-центр


Шановні користувачі торгового терміналу BIT eTrade!

 

В межах розвитку інформаційної інфраструктури Біржі з 01.03.2013 забезпечується функціонування нової адреси підключення та оновленого механізму доступу до сервісів біржових торгів з використанням точки доступу у Дата-центрі. Зазначені заходи впроваджуються з метою забезпечення максимальної стабільності інтернет-підключення, більш гнучкого навантаження на інтернет-канали та зручності користувачів.

 

Протягом березня 2013 року зміняться попередні налаштування клієнтського програмного забезпечення учасників біржових торгів (при цьому всі старі адреси, звичайно, будуть доступні).

 

Нова основна адреса доступу до інформаційних систем Біржі - 91.204.122.48.

 

Всі нові версії біржових терміналів за умовчанням матимуть налаштування на цю адресу.

Користувачі існуючих версій біржових терміналів мають здійснити зміну реквізитів підключення згідно Інструкції користувача (http://fbp.com.ua/Software/SoftEtrade.aspx).

 

Також нагадуємо, що доступ до зовнішніх сервісів Біржі в окремих випадках обов’язково має узгоджуватися зі співробітниками підрозділів системного адміністрування та інформаційної безпеки. Тобто, перед зміною адреси підключення необхідно забезпечити доступ із локальної мережі до адреси 91.204.122.48 з портами 6000, 6001, 80.

 

З технічних консультацій щодо змін параметрів підключення можливо звертатися до фахівців технічної підтримки за тел. (056)373-97-97 та на електронні адреси info@fbp.com.ua, asushko@academy.in.ua.

28 лютого 2013 р.