Оновлення форматів імпорту біржових договорів


Шановні користувачі торгового терміналу BIT eTrade та розробники програмного забезпечення для учасників фондового ринку!

У зв’язку із доопрацюванням ПЗ для формування адміністративних даних та внутрішнього обліку торговця цінними паперами (BIT eReport) та ПЗ для формування адміністративних даних та внутрішнього обліку КУА (BIT eAsset) внесено незначні (технічні) зміни до формату експорту даних про біржові договори, укладені на ПАТ «Фондова біржа «Перспектива». До таких даних доповнено параметр умов клірингу та розрахунків через ПАТ "Розрахунковий центр" (gross/нетто).

До уваги брокерів: зважаючи на те, що наразі всі договори на ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» з розрахунками через ПАТ «Розрахунковий центр» укладаються на умовах "нетто", це не призведе до змін у формі Виписки з Реєстру біржових договорів.

З 05.05.2014 дані про біржові договори, укладені на ПАТ «Фондова біржа «Перспектива», для автоматизованого імпорту у програмні продукти торговців цінними паперами будуть надаватися виключно у новому форматі.

Прохаємо усіх зацікавлених щодо імпорту даних про біржові договори (користувачів та розробників програмного забезпечення) приділити увагу зміні формату та виконати необхідні дії для забезпечення своїх бізнес-процесів.

З технічних питань просимо розробників програмного забезпечення звертатися за телефоном (056)373-95-99 та на електронну адресу info@buroit.com.ua.

5 лютого 2013 р.