Члени Біржі - лідери за обсягами укладених договорів у січні 2013 року


ПАТ «Фондова біржа «Перспектива» визначила членів Біржі - лідерів за обсягами укладених договорів у січні 2013 року (в розрізі видів фінансових інструментів):

Ринок ОВДП

Ринок акцій

Ринок облігацій підприємств

АТ "Ощадбанк"

ТОВ "IК "IФГ КАПIТАЛ"

ТОВ "АКЦЕПТОР"

АТ "Дельта Банк"

пАТ кб "євроБанк"

ТОВ ФК "ФІНЕКС- УКРАЇНА"

ТОВ "IНВЕСТИЦIЙНИЙ КАПIТАЛ УКРАIНА"

АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ У ФОРМІ ТОВ

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

АТ "ОТП Банк"

ТОВ "ЕЙДІСІ СЕКЬЮРІТІЗ"

ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ КАПІТАЛ УКРАЇНА"

ПАТ "ВТБ Банк"

ТОВ "ІК "А.І.С.Т.-ІНВЕСТ"

ТОВ "ФОНДОВИЙ АКТИВ"

Аб "укргазБанк"

ТОВ "КАСТОДІ-БРОК"

ТОВ "СПАЙК-ІНВЕСТ"

ПАТ "вбр"

ТОВ "ФК "АКВІТЕНС"

ТОВ "ФГІ"

ПАТ "ПУМБ"

ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНО СХІДНА ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ"

ТОВ "ІФК ПРОФІНВЕСТ"

ПуАТ "ФIДОБАНК"

ТОВ "ФК "КРОСС КАПІТАЛ"

ТОВ "ДІ`ЕН`КЕЙ КАПІТАЛ"

ПАТ "Унiверсал Банк"

ТОВ "ІК "ТРАВІАН"

ПАТ "ВТБ БАНК"

 

«За січень 12 торговців цінними паперами отримали членство на біржі, - зазначив Едуард Мілюшко, голова Біржової Ради. – Наразі за кількістю членів ФБ «Перспектива» суттєво поступається ПАТ «Українська біржа» (165 членів), але стрімко наздоганяє біржу ПФТС (129 членів), на якій кількість членів за 2012 рік скоротилася на 15%. За січень 45 торговців цінними паперами та банків (40% середньомісячної кількості членів біржі) уклали договори на біржі, в т.ч. 22 – щодо державних облігацій України, 21 – щодо акцій, 14 – щодо облігацій підприємств та місцевих позик, 13 – щодо інвестиційних сертифікатів. Головним нашим завданням є збільшення частки активних операторів в загальній кількості членів біржі. Вважаю, що зміни у оподаткуванні операцій з цінними паперами сприятимуть підвищенню інтересу інвесторів, а відповідно, і брокерів до більш активної участі в біржових торгах.»

 

Довідка про компанію:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Відразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) процентні строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

4 лютого 2013 р.