Результати розміщення облігацій Дніпропетровської міської ради


17.12.2012 на ПАТ «ФБ «Перспектива» було повністю розміщено випуск облігацій Дніпропетровської міської ради (серія А,  ISIN UA4000147607, тікер ODNMRA) на загальну суму 100 млн грн.

Андеррайтер випуску – ТОВ „Спарта Капітал”.

Платіжний агент - АБ «УКРГАЗБАНК».

Детальніше про умови випуску див. за гіперпосиланням http://fbp.com.ua/NewsEntry.aspx?id=874.

«З початку року обсяг торгів щодо муніципальних облігацій на біржі сягнув 2,18 млрд грн, що становить понад 80% загального обсягу торгів зазначеними фінансовими інструментами на українських фондових біржах. Найближчим часом очікується продовження розміщення облігацій Київської міської ради, - зазначив Голова Біржової Ради ФБ «Перспектива» Едуард Мілюшко. – Дуже важливим для нас аспектом останнього розміщення муніципальних позик став той факт, що, поряд з організацією розміщення столичних облігацій, нам вдалося взяти участь і в залученні коштів до бюджету Дніпропетровська. Тим більше, що метою використання залучених фінансових ресурсів є реалізація важливого інфраструктурного проекту з дорожнього будівництва».

Довідка про Біржу:

Фондова біржа «Перспектива» - технології та надійність. Одразу після створення в 2006 році біржа зайняла провідні позиції на ринку України завдяки активному впровадженню торгових, розрахункових і інформаційних технологій. Біржа першою в Україні реалізувала ринок заявок, легітимний електронний документообіг (2007), self-listing (2010), надійну і ефективну модель клірингу та розрахунків через спеціалізовану небанківську платіжну систему (2009), зареєструвала специфікації (2011) і запустила в обіг (2012) відсоткові строкові контракти. Універсальний підхід до стимулювання ліквідності та постійна модернізація біржових технологій дозволяють утримувати лідерство в організації торгів максимально широким переліком фінансових інструментів.

18 грудня 2012 р.